Brazilská depilace (intimní partie)

Brazilská depilace (intimní partie)
Pod pojmem brazilská/intimní nebo také Hollywood epilace se skrývá komfort naprostého odstranění chloupků z celé oblasti intimních partií včetně oblasti kolem konečníku.

Jedná se o absolutně nejžádanější způsob odstranění chloupků v oblasti intimních partií a zároveň ten nejšetrnější. Hlavně pak ve srovnání s depilací voskem či odstraňování chloupků laserem.

Epilace je prováděna cukrovou pastou, která je v teplotě Vašeho těla, tudíž se vyhnete nepříjemného pocitu pálení. Pasta je nanášena proti směru růstu chloupků a flipem/trhnutím se ztrhávána po směru růstu. Čímž se vyhneme nepříjemnému zarůstání chloupků. Opakovanou epilací pak docílíme slábnutí chloupků a jejich významného řídnutí.

U nás v salónu připravíme Vaši pokožku před použitím cukrové pasty cleanserem (slouží k odmaštění pokožky a odstranění veškerých nečistot) a levandulovým pudrem, následně cukrovou pastou odstraníme nežádoucí chloupky a poté omyjeme zbytky cukrové pasty. Na závěr bude pokožka ošetřena účinnými enzymatickými séry Hala Schekar, proti růstu chloupků a zároveň pro naprosté zklidnění po epilaci.

Před epilací

Častou otázkou je délka chloupků pro první návštěvu salonu. Ideální doba od holení je alespoň 12-14 dní. Dále je důležité, aby na danou partii nebyl před ošetřením alespoň 24 hodin použitý tělový krém.

KATEŘINA ZAGO

telefon: +420 774 525 555

Salón Beauty - Loosova 262/1, 638 00 Brno

Odeslat článek známému   Vytisknout